website logo

Amigo Creative Network


Creativiteit laat zich niet inperken. Ook niet binnen de kaders van een (reclame)bureau. De markt is wezenlijk veranderd. Opdrachtgevers willen meer creativiteit, flexibiliteit en transparantie, en vooral géén generalisten. Daarnaast zijn communicatieprofessionals op zoek naar meer afwisseling, onafhankelijkheid en uitdaging om juist hun creativiteit en expertise maximaal te benutten.

Op het snijvlak van deze ontwikkelingen werkt Amigo Creative Network©. The Network Agency! Wat ons betreft synoniem voor het bureau van de toekomst! Amigo vormt de brug om het groeiende leger van zelfstandige specialisten te verbinden aan de behoeften van onze opdrachtgevers.

Amigo Creative Network© ontwikkelt communicatiestrategieën en multimediale concepten voor opdrachtgevers in heel Nederland. Daarbij maken we gebruik van een uitgebreid netwerk van specialisten (Amigo’s) die specifieke communicatie werkzaamheden uitvoeren en/of op projectbasis inzetbaar zijn.

De oprichter van Amigo; Marcel Limbourg put uit een jarenlange ervaring in zowel het communicatie vak als een ruime ervaring op het vlak van het selecteren en bemiddelen van professionals in marketing- en communicatiedisciplines.

Zo ben jij verzekerd van de juiste professional op het juiste moment voor de uitvoering van jouw projecten!

The Network Agency

Amigo Creative Network

Jan Campertstraat 7, kantoor 0.2
6416 SG Heerlen

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van recente (vak) ontwikkelingen? Meld je dan hier aan.

Inschrijven

website logo