website logo

Amigo Creative Strategy


Noem ons gerust nuchter. Ondernemers zitten niet te wachten op dikke boekwerken met vakterminologie of onuitvoerbare adviezen, maar wel op een doordacht en uitvoerbaar communicatieadvies. Met onze strategieën weet je waar je naar toe gaat met je bedrijf, product of merk. Je weet hoe jij de juiste klanten of medewerkers kunt en moet bereiken en wanneer het juiste moment is. Met ons communicatieplan maak je makkelijker keuzes.
Er zijn verschillende soorten communicatie strategieën. Welke past bij jou?

 

Communicatiestrategie

Wist je dat een derde van alle projecten* mislukt door een gebrek aan communicatie en dat daarmee jaarlijks heel veel geld verspild wordt? Vaak krijgt communicatie niet de aandacht die het verdient. Je bent immers bezig met ondernemen. Ons strategisch communicatieplan helpt je jouw organisatiedoelen te concretiseren. Wij zetten lange termijn doelen om in concrete acties. Wij helpen je met het stellen van prioriteiten en het kiezen van de juiste communicatiemiddelen.
* Bron; Coreworks, april 2017

 

Online strategie

We nemen al je online kanalen onder de loep en kijken naar de huidige impact en de gewenste impact. Aan de hand van een gedegen analyse ontvang je een direct uitvoerbaar plan voor je online kanalen.

 

Social media strategie

Wat wil je op social bereiken? Meer klanten en dus meer omzet? Meer zichtbaarheid? Een beter imago? Een grotere doelgroep bereiken tegen lagere kosten? Vertel het ons en wij helpen je de volgende stap te zetten.

 

The Network AgencyNieuwsgierig?

Neem contact op met Marcel Limbourg:

Amigo Creative Network

Jan Campertstraat 7, kantoor 0.2
6416 SG Heerlen

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van recente (vak) ontwikkelingen? Meld je dan hier aan.

Inschrijven

website logo